vloerverwarming

 

Vloerverwarming heeft veel voordelen. Laten we ze eens op een rijtje zetten. Vloerverwarming zorgt voor een aangename verwarming van de ruimte en het is de gezondste manier van verwarmen. Sommige mensen denken ten onrechte dat vloerverwarming niet samengaat met een houten vloer. Dat klopt niet, het is juist een prima combinatie. Ook laminaatvloeren en pvc-vloeren gaan goed samen met vloerverwarming. Er moet dan rekening worden gehouden met een paar verschillende factoren. Er moet een geschikte ondervloer worden gekozen en de vloerverwarming mag niet warmer gestookt worden dan 28 graden. Dat is trouwens meer dan genoeg om uw omgeving warm te krijgen! 

De luchtvochtigheid is niet alleen van belang voor uzelf, maar ook voor de vloer en de spullen in huis. De luchtvochtigheid is perfect als deze tussen de 50 en 60 procent is, dit houdt u in de gaten door middel van een hygrometer. In de winter kan de luchtvochtigheid dalen tot maar liefst 25 procent, dat kan de oorzaak zijn van kloofjes in uw handen.

Voor een aangenaam klimaat is het belangrijk om elk seizoen, dus ook in de winter, goed te ventileren. Droge, verse lucht die van buiten naar binnen stroomt is efficiënter om te verwarmen. Dat scheelt dus in uw portemonnee. Daarnaast verbetert schone buitenlucht uw leefomgeving. Door middel van bovenstaande tips kunt u heel lang genieten van uw vloer.

Melaard Parket geeft graag vrijblijvend advies over vloerverwarming en alles wat daarbij komt kijken.

Openingstijden

Onze showroom zien we als een bron van inspiratie.
natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Ma: Gesloten
Di: 10:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Wo: 10:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Do: Gesloten
Vr: 10:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Za:   9:00 - 13:00